Aarhusiansk guldhåb i front

Ida Marie Baad Nielsen og Marie Thusgaard Olsen har haft en fremragende andendag til 2013 SAP 49er & 49erFX European Championship. Med to førstepladser og en 2. plads har de lagt sig i spidsen inden de resterende fire dage.

Dagens flotte resultat betyder samtidig, at den danske båd distancerer sig fra konkurrenterne. Med 12 point ned til tyskerne Tina Lutz og Susann Beucke på andenpladsen, har pigerne fået skabt sig et betydeligt hul frem mod de næste vigtige dage på vandet.

– Det er fantastisk. Vi har god fart, gode starter, og så vinder vi meget i mærkerundingerne. Det er der, vi virkelig tager vores modstandere, og så er vores starter blevet bedre. Efter fem minutter er vi i top 5, vi er bare så glade, siger Marie Thusgaard Olsen til minbaad.dk.

De andre danske pigebesætninger har også haft en god dag på vandet. Skipper Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen har sejlet sig op efter gårsdagens sejladser og indtager nu en 6. plads samlet. Med en serie på 7,6,6 har de ligeledes haft en god dag på vandet.

Søstrene Maiken og Anne-Julie Foght Schütt har også avanceret sig i den samlede stilling. De indtager nu 16. pladsen og er kun seks placeringer uden for finalerækken.

Se resultaterne her: https://49er.org/wp-content/uploads/2013/06/49erFX-Female.htm

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn